In Memoriam: Jan Ooms

25/5/1953 – 15/4/2021 †

Zoals een bal raar kan rollen, kan het leven ook rare kanten op gaan. Gisterochtend kregen wij het bericht dat Jan Ooms jr ’s nachts is overleden. Een schok voor ons allemaal binnen de NRB familie, maar vooral voor zijn vrouw Marja, hun kinderen, Debbie, Frank en Tim en kleinkinderen. Niet te vergeten zijn broers en zus. Vreselijk nieuws in deze barre tijden en zó kort na zijn vader.

Jan, komend uit een brigade familie was al vroeg actief op strand en behaalde in juli 1970 zijn strandwacht B diploma. Daarna vanaf 1985 ook actief geweest in de ondersteunende maar o zo belangrijke functies binnen onze vereniging van penningmeester en 2e voorzitter en in 1998 daarvoor erkend met “Lid van verdienste”. Vanaf 2003 tot en met April 2011 heeft hij met verve de rol van secretaris vervuld en als dank en grootte waardering voor zijn inzet benoemd tot Erelid.

Ook daarna bleef Jan zich vol enthousiasme inzetten en was geen klus te veel. Als er een gat viel sprong Jan erin om te helpen. Op de maandagavonden vaste gast om te klussen en te klaverjassen. Nat gaan en toch bleef die lach op zijn gezicht.

Een lach, zijn inzet en steun die we eeuwig gaan missen op de club.

Dank hiervoor Jan en rust zacht.

Namens de Noordwijkse Reddingsbrigade wens ik Marja, Debbie, Frank en Tim, kleinkinderen en zijn familie en de vele vrienden heel veel sterkte toe de komende tijd. En laten we ons troosten met de woorden: “Mensen gaan, maar herinneringen blijven bestaan”.

Harry Admiraal – Voorzitter Noordwijkse Reddingsbrigade

Erehaag

20 april | 13:30 uur
Dinsdag 20 April willen wij de laatste eer aan Jan bewijzen door een erehaag te vormen op de boulevard bij de Vuurtoren. Ik verzoek iedereen die aanwezig kan zijn te komen in brigadekleding; gele polo of rode softshell jas. Wij verzamelen om 13:30 bij de vuurtoren.

Van de familie

Hoewel wij Jan het liefst samen met u willen herdenken, is een samenzijn op die manier helaas niet mogelijk. Daarom nemen wij in besloten kring afscheid van Jan.

U kunt wel de plechtigheid thuis via een livestream volgen op dinsdag 20 april om 15.00 uur. Ga naar www.liveuitvaart.nl en log in met deze unieke code: 3A632F

Wilt u een herinnering, condoleance of een mooie ervaring met ons delen?
Ga naar de persoonlijke pagina: www.dunweg.nl/uitvaart/jan-ooms