Familie Bruinsma in de bocht “Wie van de drie”

Vrijdag 5 mei en zaterdag 6 mei 2017. In de Muze in Noordwijk.

De trailer

De Noordwijkse Reddingsbrigade presenteert het toneelstuk Familie Bruinsma in de bocht “Wie van de drie”. Het stuk is van Carl Slotboom en wordt geregisseerd door Sjaak van Schie. De voorstellingen worden gehouden op vrijdag 5 mei 2017 en zaterdag 6 mei 2017 om 20.00 uur. Ook dit jaar zullen wij onze voorstellingen verzorgen in de theaterzaal van De Muze, Wantveld 2 Noordwijk aan Zee. De zaal gaat open om 19:30 uur, in de pauze is er een verloting ten bate van de Noordwijkse Reddingsbrigade met veel leuke prijzen. Ook zal er zaterdag 6 mei om 14.00 uur een middagvoorstelling zijn, de zaal gaat dan open om 13:30 uur.

Het verhaal

Als mevrouw ter Velde weigert van haar korte vakantie terug te komen, om haar man Thomas te vergezellen bij een diner waarbij ook de Minister van Cultuur aanwezig zal zijn, is Thomas de wanhoop nabij. Alex, de overbuurman en vaste bezoeker van het hotel, komt met het idee om een tafeldame in te huren. Dan verschijnt de familie Bruinsma ten tonele. Zij zorgen voor een bijzondere en niet te vergeten ervaring voor de overige bezoekers.

Waar haalt u de kaarten?

Indien u op één van de avonden aanwezig wilt zijn, verzoeken wij u om dit voor 24 april 2017 aan ons kenbaar te maken. Donateuren en leden van de Noordwijkse Reddingsbrigade krijgen een brief met daarin een bestelformulier thuisgestuurd. Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij Keurslager Krijn van der Bent Kringloopwinkel Noordwijk, het formulier hiernaast en via toneel@reddingsbrigadenoordwijk.nl.

Wanneer ontvangt u de kaarten?

U kunt uw entreekaarten eind april a.s. in uw brievenbus verwachten. Wij zullen trachten om zoveel mogelijk aan uw wens voor een voorkeursdatum te voldoen, maar wij vragen uw begrip indien u toch kaarten ontvangt voor een andere avond. Indien u niet reageert voor 24 april 2017 gaan wij er vanuit dat u geen belangstelling heeft voor het bijwonen van de toneel avonden. Graag verzoeken wij u de NRB toegangskaart mee te nemen naar de voorstelling. Heeft u nog vragen, neem dan contact op met Jaap Oostveen, telefoon: 06-50417480 .