Beach Party Caribean Pirates

Ay ay piraten van de NRB, jullie zijn uitgenodigd voor het meest geniale feest de Noordwijkse Reddingsbrigade op zaterdag 17 maart 2018.

Wie en wanneer?

Jij en je 2x introducé zijn vanaf 20:00 uur welkom. Kom in je mooiste en bijzonderste Beach Party Caribean Pirates outfit ooit, om dit uitbundig te vieren in een feestzaal die volledig is omgetoverd en gevuld met een kleine laag zand.

Details

Datum: zaterdag 17 maart 2018 Tijd: 20:00 uur Dresscode: Piraten Wie: Jij en maximaal twee introducés Kosten: € 5,00 per persoon (inclusief welkomst cadeau) Locatie: Materiaalgebouw NRB, Bosweg 4, Noordwijk

Cocktailbar

Haal één van de overheerlijke cocktails, live voor jou gemaakt bij de cocktailbar en proef de favorieten van de piraten. Er zijn non- en alcoholische cocktails verkrijgbaar.

Music by

Drive-in DJ Bugsy (bekend in Noordwijk en omstreken) zal de feestzaal vullen met heerlijke muziek, lichtshows en je tot hogere sferen brengen.

Verder…

Je wordt warm ontvangen met een welkomstdrankje en een gratis verrassing. Drankmuntjes zijn verkrijgbaar in de garderobe en kosten €1,00 per stuk. Hou je muntjes over, dan kan je deze aan het eind van de avond weer inwisselen.

Inschrijfformulier

Anders als voorgaande jaren verloopt de inschrijving en betaling digitaal. Vul hieronder jouw gegevens in en laat jouw bankrekeningnummer achter. De kosten voor het feest worden eenmalig per incasso afgeschreven.

*Bij het versturen van dit inschrijfformulier verklaar je akkoord te gaan met het eenmalig incasseren van entree kosten voor jou en jouw introducés.

*De NRB gebruikt jouw persoonsgegevens enkel voor de inschrijving van het feest en zal deze naar afloop verwijderen in het kader van de wet bescherming persoonsgegevens.