Nieuwe Secretaris NRB

Jan-Christian Slats

Even voorstellen:

Ik ben Jan-Christian Slats, geboren in Leidschendam en in november 2016 naar Noordwijk gekomen. In mijn huidige relatie ben ik bonus opa geworden van onze lieve kleinzoon Tijn.

Ik ben vader van twee zoons in de leeftijd van 25 en 28 jaar oud. Mijn oudste zoon woont samen in Gouda en de jongste zoon woont nog thuis bij zijn moeder in Zoetermeer. Verder heb ik twee bonus dochters en een bonus zoon. Kortom, een trotse vader! Verder ben ik sportief. Ik fiets en loop veel (met de hond lizzie), doe aan hockey en in de winter gaan wij altijd skiën. Daarnaast reis ik graag om de wereld beter te leren kennen, voornamelijk om te genieten.

Hoe ben ik in aanraking gekomen met de NRB:

Op twee manieren ben ik in aanraking gekomen met de NRB. Om te beginnen is mijn bonus dochter (Maaike Guijt) als vrijwilliger actief geweest bij de NRB. Daarnaast heeft mijn zwager (Remco Filemon) mij benaderd voor de functie als Secretaris, welke ik met beide handen heb aangepakt.

Wat moet je van mij weten:

Ik ben een zeer sociaal mens, flexibel, wendbaar, motiverend en een krachtige persoon die trots is op zijn kunnen en weet hoe hij een team betere prestaties kan laten leveren. Ook ben ik communicatief vaardig, direct en eerlijk in het geven van mijn mening en antwoorden op vragen die worden gesteld. Ik ben een echte teamspeler, zeer structureel en geordend, netjes in de omgang met mensen en ik neem mijn verantwoordelijkheden. Verder ben ik analytisch zeer sterk, daadkrachtig, stressbestendig en pragmatisch. Verder ben ik sensitief voor mijn omgeving en sterk gericht op samenwerking.

Mijn belangrijkste aandachtspunten/taken als Secretaris:

  • Het voeren van de correspondentie, hoofdzakelijk via de mail;
  • Het voorbereiden en uitschrijven van de bestuursvergaderingen en de algemene vergaderingen in afstemming met de voorzitter;
  • Het notuleren van bestuursvergaderingen en algemene ledenvergaderingen en bijhouden van de daarbij benodigde stukken;
  • Het samenstellen van het jaarverslag (met input van bestuur, commissie en werkgroepen);
  • Het coördineren van de ledenstand en -administratie;  
  • Het ordenen en bijhouden van het archief;
  • Het verrichten van andere werkzaamheden die tot het secretariaat gerekend kunnen worden.