Zwemlessen & Jeugd

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om nieuwe kinderen voor één van onze zwemdiploma’s op te roepen omdat we geen plaats meer hebben binnen onze zwemgroepen.

Zeker tot de zomervakantie 2020 is er een stop. De kinderen die nu nog op de wachtlijst staan worden wanneer er plaats is opgeroepen maar dit kan wel enige maanden duren.

Leren zwemmen is in ons waterrijke land van levensbelang. Wij wonen niet alleen in de buurt van water, maar we zoeken het water ook op. Het is fijn dat kinderen al op jonge leeftijd leren zwemmen. De basis van het leren zwemmen is het Zwem-ABC, een paspoort voor een leven lang zwem- en waterplezier.

Zwem-ABC

Zwemmen is van levensbelang. Het Zwem-ABC bereid uw kind goed voor op zelfstandig kunnen zwemmen. Naast dat een kind tijdens het spelen te water kan raken, bestaat de mogelijkheid dat uw kind over een aantal jaar wordt uitgenodigd voor zwempartijtjes van vriendjes of vriendinnetjes. In alle gevallen wilt u, er als ouder toch zeker van zijn, dat uw kind goed kan zwemmen.
Lees meer

Jeugdbrigade

Na het Zwem-ABC kunnen uw kinderen actief blijven zwemmen binnen de Reddingsbrigade. Speciaal voor hen hebben wij de Jeugdbrigade. Dit is een combinatie van wekelijkse lessen in het zwemmend redden en aanvullende activiteiten.
Lees meer

Aspirant Lifeguard

Oudere leden van de Jeugdbrigade krijgen de mogelijkheid om strandwacht te gaan lopen. Vanaf 14 jaar kunnen leden ondersteunende taken tijdens onze reguliere strandwacht uitvoeren. Een dag op het strand begint niet onvoorbereid voor een Reddingsbrigade. Aspirant lifeguards kunnen een belangrijke rol vervullen tijdens het op orde brengen van de posten en materialen. Tijdens de strandwachten zullen de aspirant leden voornamelijk meelopen met gediplomeerde lifeguards om ervaring op te doen.
Lees meer