Over NRB

De Noordwijkse Reddingsbrigade is 94 jaar een begrip in Noordwijk. Een vereniging waar je jezelf van jongs af aan al bij aan kunt sluiten. We geven zwemlessen, hebben een Jeugdbrigade en houden toezicht op het Noordwijkse strand.

Dienstverleningen

Onze primaire diensten; toezichthouden, zwemonderwijs en voorlichting zijn belangrijk bij het proactief voorkomen van de verdrinkingsdood. Onze vrijwilligers zetten zich in om een bijdrage te leveren aan uw veiligheid. De Noordwijkse Reddingsbrigade richt zich op constant verbeteren van deze dienstverlening. Om onze vrijwilligers te ondersteunen bieden wij verschillende opleidingstrajecten aan.
Meer over onze diensten

Geschiedenis

Op 9 maart 1921 is de Noordwijkse Reddingsbrigade gestart met het proactief voorkomen van de verdrinkingsdood. Een reis door de jaren, die ons heeft gemaakt tot wat wij vandaag zijn. Een reis die vele mensen heeft samengebracht, gered, geholpen en geïnspireerd. Onze focus hebbende op het proactief voorkomen van ongevallen zijn wij ervaren, betrokken, inzetbaar én vrijwillig gebleven in Noordwijk.
Lees meer

Contact

Wij helpen u graag. Voor aanmeldingen verwijzen wij u naar de digitale balie en voor feedback naar de feedback button onder op deze pagina. Onze secretaris staat u uiteraard ook graag te woord. U kunt contact met onze secretaris opnemen via de onderstaande link.
Contact opnemen