Vrijwilliger, donateur of partner? Help mee!

De Noordwijkse Reddingsbrigade is constant opzoek naar vrijwilligers, donateurs en partners om onze diensten te kunnen blijven leveren en verbeteren.

Helpen kan op verschillende manieren:

Vrijwilligerswerk Noordwijk vacatures

Vrijwilligerswerk Noordwijk kan bij de ReddingsbrigadeBen je opzoek naar een uitdaging om vrijwilligerswerk in Noordwijk te doen? Wellicht is de Noordwijkse Reddingsbrigade iets voor jou. Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers uit Noordwijk en omstreken voor verschillende (ondersteunende) functies. Neem snel een kijkje in ons overzicht en meld je aan als vrijwilliger van de Noordwijkse Reddingsbrigade. Het is altijd mogelijk een gesprek aan te gaan indien je niet direct een vacature ziet die goed bij jou past.
Bekijk onze vacatures

Tijdgebrek, maar wel betrokken?

Als donateur helpt u de vereniging door middel van een jaarlijkse financiële bijdrage. Naast dat wij jaarlijks collecte lopen, sponsoren aantrekken en fondsenwerven, blijft het als vrijwilligersorganisatie lastig om de boekhouding in lijn te houden met de doelstellingen (en die zijn ambitieus). Om te voorkomen dat wij onze vrijwilligers (leden) om meer contributie vragen, naast de al door hun verleende vrijwilligersinzet, is uw donatie meer dan welkom.
Lees meer

(Eigen) bedrijf of organisatie?

Verschillende (zakelijke) partners ondersteunen de Noordwijkse Reddingsbrigade, door het bieden van verschillende diensten. De door u aangeboden diensten, kortingen en financiële bijdragen worden meegenomen in een af te sluiten sponsorovereenkomst.
Lees meer over partnershap