Overige Vacatures

Interesse in een van de onderstaande vacatures? Vul dan het formulier in.

Vrijwillige Lifeguard

De zomer staat weer voor de deur en het aantal strandwachtleden staat op 44. Wij staan voor het pro-actief voorkomen van de verdrinkingsdood op het mooiste strand van Nederland. Het 15 kilometer tellende Noordwijkse strand heeft jou hulp nodig. Denk ook aan vrienden, vriendinnen, familieleden en kennissen. Er is veel te doen, veel te leren en veel te genieten bij de Noordwijkse Reddingsbrigade. Help ons met je voeten in het zand bij het realiseren van onze doelstelling.

Campagneleid(st)er Ledenwerving

Wil jij eigendom nemen over deze belangrijke campagne? Kan jij de coördinatie oppakken van verschillende beurzen en vrijwilligersdagen? Durf jij contact te zoeken met scholen en (zwem/polo/EHBO/strand)verenigingen in de regio? Het is belangrijk ideeën af te stemmen met verschillende commissieleiders (op het strand én in het zwembad), redactieleden (design, web en editors) en organisatoren van activiteiten. Jij bent eigenaar van jou campagne(s) en hakt de knopen door. Heb je goede ideeën die ons helpen de juiste nieuwe leden te vinden? Ga het gesprek aan om jou ideeën werkelijkheid te maken. Zoals je weet, kunnen wij jou hulp t.b.v. ledenwerving goed gebruiken.

Editor / Journalist

Op dit moment zijn we hard aan het werk aan een nieuw clubblad en de nieuwe website. Om deze te blijven voorzien van goede informatie voor leden, maar zeker ook voor sponsoren en donateurs is er veel werk aan de winkel. De kansen zijn groot. Help mee om ons beter te laten communiceren, help mee in een enthousiast team waarin je naast jou inzet brengen ook veel kan leren. Vrees niet, schrijven leuk vinden is al goed genoeg om je aan te kunnen melden. Hoe je teksten en afbeeldingen kan publiceren op websites, social media, kranten, folders en in nieuwsbrieven kunnen wij je leren. Nog belangrijker is dat we je ook leren hoe je het succes van je boodschap kan meten. Doe mee en help ons nieuwe leden, donateurs en sponsoren werven!

Reageren

  Meld je aan via onderstaande formulier.

  Uw naam*

  Uw email*

  Telefoonnummer*

  Vacature keuze*

  Draag bij aan een veilige omgeving voor de bezoekers van het Noordwijkse strand. De Noordwijkse Reddingsbrigade heet je welkom.