Digitale Balie

Aanmelden voor zwemlessen, de jeugdbrigade, als lifeguard of voor een van de andere ondersteunende vacatures? Wij bieden verschillende mogelijkheden voor het volgen van opleidingen, ervaring is hierbij niet verplicht. Heeft u onvoldoende tijd tot uw beschikking, maar wilt u toch graag een bijdrage leveren? Als donateur van de Noordwijkse Reddingsbrigade ondersteund u de vereniging en betrekken wij u vrijblijvend bij onze activiteiten.

Welkom bij onze vereniging

Op 9 maart 1921 is de Noordwijkse Reddingsbrigade gestart met het proactief voorkomen van de verdrinkingsdood.
Een reis door de jaren, die ons heeft gemaakt tot wat wij vandaag zijn. Een reis die vele mensen heeft samengebracht, gered, geholpen en geïnspireerd. Onze focus hebbende op het proactief voorkomen van ongevallen zijn wij ervaren, betrokken, inzetbaar én vrijwillig gebleven in Noordwijk. Wil jij ook lid worden?
Aanmelden Noordwijkse Reddingsbrigade

Formulieren Zwem-ABC

Zwemmen is van levensbelang. Het Zwem-ABC bereid uw kind goed voor op zelfstandig kunnen zwemmen. Naast dat een kind tijdens het spelen te water kan raken, bestaat de mogelijkheid dat uw kind over een aantal jaar wordt uitgenodigd voor zwempartijtjes van vriendjes of vriendinnetjes. In alle gevallen wilt u, er als ouder toch zeker van zijn, dat uw kind goed kan zwemmen.

Door middel van onderstaande formulieren kunt u uw zoon of dochter aan/afmelden voor Zwem-ABC.
Aanmelden Zwem-ABC
Afmelden Zwem-ABC

Formulieren Jeugdbrigade

Na het Zwem-ABC kunnen uw kinderen actief blijven zwemmen binnen de Reddingsbrigade. Speciaal voor hen hebben wij de Jeugdbrigade. Dit is een combinatie van wekelijkse lessen in het zwemmend redden en aanvullende activiteiten.

Door middel van onderstaande formulieren kunt u uw zoon of dochter aan/afmelden voor de Jeugdbrigade.
Aanmelden Jeugdbrigade
Afmelden Jeugdbrigade

Formulieren Lifeguard / Strandwachter

Kom strandwacht lopen op het mooiste strand van Nederland. Meldt je aan als Lifeguard van de Noordwijkse Reddingsbrigade. Nog geen EHBO of Lifeguard diploma? Wij zorgen voor de benodigde opleidingen vanuit ons opleidingscentrum, ervaring is hierbij niet verplicht.
Aanmelden Lifeguard

Formulieren Donateurs

Heeft u wat minder tijd, maar wilt u wél betrokken zijn? Steun de Noordwijkse Reddingsbrigade als donateur. Mocht er een aanleiding zijn om uw donateurschap stop te willen zetten, dan horen wij dit uiteraard graag (feedback). Mocht u nu al zeker zijn van uw afmelding, dan kunt u onderstaand afmeldingsformulier gebruiken.
Aanmelden Donateurschap
Afmelden Donateurschap

Formulieren EHBO / Toezicht

Organiseert u een evenement op het strand of op het water? Zoekt u hulp op het gebied van EHBO en waarborgen van veiligheid door proactief toezicht te houden tijdens het evenement? Doe nu een aanvraag. Houd er wel rekening mee dat wij op basis van uw aanvraag vrijwilligers trachten te mobiliseren en dat wij geen garantie kunnen bieden.
Aanvragen EHBO / Toezicht

Formulieren Partnerschap

Verschillende (zakelijke) partners ondersteunen de Reddingsbrigade, door het bieden van uiteenlopende diensten. De door u aangeboden diensten, kortingen en/of financiële bijdragen worden meegenomen in een af te sluiten sponsorovereenkomst. Doe hier een aanvraag voor een mogelijke partnerschap met de Noordwijkse Reddingsbrigade.
Aanvragen Partnerschap

Overige Formulieren

Binnen de Noordwijkse Reddingsbrigade hebben wij verschillende vacatures openstaan. Mocht u op vrijwilligebasis een rol willen vervullen, maar ziet u geen passende vacature? Benader ons voor een gesprek! Gezien de aard van onze organisatie hebben de vacatures betrekking op vrijwillige functies.
Overige Vacatures

Mocht je ervoor kiezen je lidmaatschap op te willen zeggen, dan kan je ook dát formulier hieronder vinden.
Opzeggen Lidmaatschap

Overige contact

    Uw naam*

    Uw email*

    Bericht*

    De secretaris zal spoedig contact met u opnemen, om uw aanmelding af te ronden.

    * verplicht veld