Vacature Bestuurslid Sport, Jeugd en Sociale activiteiten

Bestuurslid Sport, Jeugd en Sociale activiteiten

Reddingsbrigade Noordwijk zoekt een bestuurslid Sport, Jeugd en sociale activiteiten. De vereniging zet zich in voor veilig zwemmen en recreëren aan de Noordwijkse kust. De Reddingsbrigade Noordwijk (NRB) zorgt voor strandbewaking, geeft zwemles aan kinderen en leidt jeugd en volwassen leden op tot gekwalificeerde lifeguards. Ook verleent de NRB assistentie bij evenementen van derden. Er is sprake van grote betrokkenheid bij het werk en tussen de leden die hun werk op vrijwillige basis doen. Door het jaar heen vinden er diverse sportieve en sociale activiteiten plaats voor het groeiend aantal jeugdleden. Vanwege de uitbreiding van activiteiten is de NRB op zoek naar een bestuurslid Sport, Jeugd en sociale activiteiten.

Wat ga je doen?
Je geeft samen met (bestuurs)leden vorm aan beleid en activiteiten op het gebied van sport en sociale verbinding. Je hebt hart voor het werk en de missie van Reddingsbrigade Noordwijk en draagt deze actief uit. Je bent een denker en ook doener. Een teamplayer die voor je portefeuille overzicht houdt, gemakkelijk communiceert, organiseert en besluitvaardig is. De NRB werkt aan vernieuwing voor een toekomstbestendige, hoogwaardige strandbewaking en alle faciliteiten die daar bij horen. Je denkt en stuurt mee in de stappen die daarvoor nodig zijn.

Wat kunt je van Reddingsbrigade Noordwijk verwachten?

  • Bevlogen medebestuurders en betrokken leden
  • Een actieve vereniging met nieuwe uitdagingen op het gebied van vrijwilligersbeleid
  • Een interessant netwerk van reddingswerkers en verwante organisaties
  • Een grote mate van vrijheid om de bestuursfunctie vorm te geven

Bestuursleden zijn afkomstig uit Noordwijk en omstreken. Bij voorkeur heeft een aantal leden van het bestuur ervaring opgedaan in een leidinggevende functie in het bedrijfsleven of bij een maatschappelijke organisatie. Leden van het bestuur zijn of worden lid van Reddingsbrigade Noordwijk. Met het bestuurslidmaatschap is gemiddeld vier uur per week gemoeid. De functie is onbezoldigd.

Voor meer informatie over de werkwijze van het bestuur en de invulling van de functie kun je contact opnemen met voorzitter Enrico Hazenoot. Wil je een telefonische of persoonlijke afspraak? Mail je voorkeur naar voorzitter@reddingsbrigadenoordwijk.nl. Of neem telefonisch contact op via 06-15346981.

Bekijk hier de vacature pdf

Vacature info

Geplaatst op: 17-11-2018    Geplaatst door: Promotie   Team Plaatsing: Tot Invulling

Reageren

Meld je aan via onderstaande formulier.

Uw naam*

Uw email*

Telefoonnummer*

Vacature keuze*

Bent u een robot?

[recaptcha size:compact]

Draag bij aan een veilige omgeving voor de bezoekers van het Noordwijkse strand. De Noordwijkse Reddingsbrigade heet je welkom.